Drie nieuwe deelnemers!

Verheugd zijn wij om te melden dat Zorgladder drie nieuwe deelnemers verwelkomt! Huidkliniek Wang, Mohs klinieken en Huid Medisch Centrum steunen allemaal het gedachtegoed van Zorgladder en hebben zich in de afgelopen maand aangesloten bij ons dataportaal. Wij zien een succesvolle samenwerking tegemoet!

Huidkliniek Wang (Medisch Centrum Regentesse) is een dermatologisch centrum in Den Haag dat hulp biedt bij huidproblemen. U kunt bij de dermatologen van Huidkliniek Wang terecht voor allergologie, lichtbehandeling en chirurgische ingrepen. Huidkliniek Wang is bij zorgladder aangesloten voor de POEM (Patient-Oriented Eczema Measure) die wordt uitgevraagd bij (atopisch) eczeem.

Huid Medisch Centrum is een samenwerking van AMC, VUmc en Centrum Oosterwal. De dermatologische afdeling van beide academische ziekenhuizen hebben een deel van hun zorg, de door de huisarts verwezen zorg, verplaatst naar Huid Medisch Centrum. In Huid Medisch Centrum worden huidklachten, spataderen en cosmetische behandelingen van de huid verricht. Huid Medisch Centrum is gevestigd aan de Paasheuvelweg in Amsterdam en gaat deelnemen binnen het aandachtsgebied dermatologie. Zij vragen de VEINES-QOL/Sym, Venous Clinical Severity Score en de EQ-5D uit voor varices/spataderen.

Ook Mohs klinieken verleent dermatologische zorg. Zij zijn gespecialiseerd in de behandeling van huidkanker en spataderen en hebben vestigingen in Dordrecht, Amsterdam, Hoorn en Gorinchem. Mohs klinieken zijn vernoemd naar dr. F. Mohs, een Amerikaanse arts die een methode heeft ontwikkeld om huidkanker effectief te opereren: de Mohs micrografische chirurgie. Ook zij zijn aangesloten bij Zorgladder voor hun uitvraag van de VEINES-QOL/Sym, Venous Clinical Severity Score en de EQ-5D voor varices/spataderen.
Wilt u ook deelnemen aan Zorgladder? Meld u aan via het aanmeldformulier of neem contact op voor meer informatie.

T: 070 - 31 77 980
E: info@zorgladder.nl 
LinkedIn 


Contactinformatie


Zorgladder
Postbus 340
2700 AH Zoetermeer

T: 070 - 31 77 980
E: info@zorgladder.nl
L: LinkedIn 
T: Twitter 

Meld u hier  aan voor de Zorgladder nieuwsbrief.Copyright © 2017 Zorgladder - All Rights Reserved.