Zorgladder verder als Stichting!

16-11-2018

Donderdag 15 november 2018 vond de 3e invitational conference van Zorgladder plaats met als thema “de toekomst van Zorgladder”.

In 2019 zal Zorgladder verder gaan als Stichting Zorgladder! Dit goede nieuws heeft Amely Hartgring, manager Zorgladder, bekend mogen maken tijdens de invitational conference afgelopen donderdag. Met vervolgsubsidie van het ministerie van VWS zal de beweging naar uitkomstgerichte zorg verder ingezet worden. Na deze bekendmaking heeft Nico Zijnstra van het ministerie van VWS zijn visie op uitkomstmetingen gepresenteerd. Verder is het Zorgladder Portaal 2.0 gedemonstreerd en is er gediscussieerd over de (on)mogelijkheden van uitkomstmetingen, zoals ervaren in de praktijk.

Het tweede deel van de middag ging op interactieve wijze in op de ambities en strategie van Zorgladder door middel van waarderend onderzoek. Dank aan alle energieke deelnemers voor hun input en inspiratie! De middag werd begeleid door dagvoorzitter Hans Oosterkamp en vond plaats bij Restaurant Vroeg in Bunnik. We kijken terug op een geslaagde middag!
Contactinformatie


Zorgladder
Postbus 340
2700 AH Zoetermeer

T: 070 - 31 77 980
E: info@zorgladder.nl
L: LinkedIn 
T: Twitter 

Meld u hier  aan voor de Zorgladder nieuwsbrief.Copyright © 2017 Zorgladder - All Rights Reserved.